Serdar Aksun Anaokulu
Akşemsettin Mah. Cengiz Topel Cad. Altan Sok.No2 Alibeyköy/EyüpsultanİSTANBUL

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir neslin temellerini atan örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,mili ve ahlaki değerleri kazanmış,geleceğimizin mimarı çocuklarımızı ilkokula hazır hale getirmek,kendilerine güvenen,başarılı,çağdaş,ülkesini seven,saygı ve sevgi dolu her yönden sağlıklı bireyler yetiştirmek. Geleceğe umutla bakabilen, yaratıcı, kişiliği sevgi ile yoğrulmuş, analiz ve sentez yapabilen, bilinçli, umutlu ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirebilmek için okul öncesi eğitim programımızın ışığı doğrultusunda eğitim vermek, alanında uzman kişilerin hazırlayıp sunduğu eğitim seminerleri ve drama çalışmaları ile çocuklarımızın gelişim alanlarını desteklemek. Okul öncesi eğitimde; topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermek.

Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu
Derslik :-12
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Tekli Eğitim

Pansiyon Bilgisi

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Eyüpsultan ilçe merkezine 8 km, İstanbul il merkezine 12 km mesafededir.